Під час традиційної передсвяткової зустрічі ректор подякував політехнікам за єдність і побажав перемоги

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з передвеликодньої зустрічі

Серед корпоративних традицій політехніків ― передвеликодня зустріч ректора Університету Юрія Бобала з проректорами, директорами навчально-наукових інститутів та очільниками окремих підрозділів.

Юрій Ярославович подякував політехнікам за єдність у боротьбі проти ворога, волонтерство та цілеспрямовану працю задля забезпечення якісної освіти студентів. А також привітав із Воскресінням Христовим, побажавши перемоги, миру, спокою.

Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі