At the traditional festive meeting, the Rector thanked Polytechnicians for their unity and wished them victory

LVIV POLYTECHNIC CENTER FOR COMMUNICATION
Фото з передвеликодньої зустрічі

Among the corporate traditions of Polytechnicians is the pre-Easter meeting of the University Rector Yurii Bobalo and Vice-Rectors, Directors of Institutes and Heads of Departments.

Yurii Bobalo thanked Polytechnicians for their unity in the fight against the enemy, volunteering and purposeful work to ensure quality education for students. He also congratulated on the Resurrection of Christ, wishing victory and peace.

Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі Фото з передвеликодньої зустрічі