П’ятеро студентів кафедри політології та міжнародних відносин перемогли у II турі Всеукраїнських конкурсів наукових робіт

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

У цьому році п’ятеро студентів кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки перемогли у другому етапі Всеукраїнських конкурсів студентських робіт.

Зокрема, 15–16 квітня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини студенти кафедри перемогли у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з політології: диплом I ступеня отримала Анастасія Ковальчук, диплом II ступеняХристина Калинчук та Яна Мущенко. Важливо, що всіх трьох студенток успішно готував науковий керівник – доктор політичних наук, професор Микола Бучин.

22 квітня у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій перемогла студентка кафедри Богдана Воят (науковий керівник – Леся Дорош, кандидат політичних наук, доцент кафедри політології та міжнародних відносин), отримавши диплом III ступеня.

Також 22 квітня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Гендерні дослідження» у Херсонському державному університеті студентка кафедри Галина Данчук отримала диплом II ступеня (науковий керівник – д. політ. н., професор Микола Бучин).

Науково-дослідна робота студентів є важливим компонентом у діяльності кафедри, що залучає талановиту молодь до науково-дослідної роботи, сприяє підготовці молодих учених.