Першокурсники Золочівського коледжу напередодні Дня захисника України побували у військовій частині

Золочівський коледж Львівської політехніки
Першокурсники Золочівського коледжу побували у військовій частині

13 жовтня 2015 року, напередодні Дня захисника України, студенти першого курсу Золочівського коледжу Національного університету «Львівська політехніка» разом із викладачами здійснили екскурсію у військову частину А2562 м. Золочева. Захід вдалось провести за сприяння директора коледжу Я.Є. Жулина.

Дуже показовим є те, що саме в переддень релігійно-патріотичного свята молодим хлопцям та дівчатам вдалось на власні очі побачити справжню техніку з поля бою, спробувати себе на вправність в розбірці АК, надіти на себе бойовий бронежилет та кевларову каску. Але найбільшим захопленням було побувати, як то кажуть, «на коні» – випробовуючи на міцність бойову броню танків, тягачів та бронетранспортерів.

Всі присутні студенти й викладачі були щиро вдячні за можливість побувати у військовій частині й привітали військовослужбовців з їхнім професійним святом – Днем захисника України.

Слава Україні! Героям Слава!

Першокурсники Золочівського коледжу побували у військовій частині Першокурсники Золочівського коледжу побували у військовій частині Першокурсники Золочівського коледжу побували у військовій частині