На IT Arena 2018 першокурсників програм Львівського ІТ Кластеру в Університеті інавгурували і нагородили

Кафедра СШІ Львівської політехніки
на конференції IT Arena

Уже вп’яте в останні дні вересня Львів перетворюється в епіцентр технологій, інновацій та бізнесу. Все завдяки IT Arena 2018 – одній з найбільших тех-подій в Україні та Східній Європі. Послухати про те, про що не говорять на інших подіях в Україні, приїхали понад 3300 людей. На цьогорічній IT Arena можна було познайомитися з експертами таких компаній як Facebook, Tesla, Google, eBay, Samsung, Gitlab, Taxify, SAP та інші, поспілкуватися з професіоналами та однодумцями, завести нові, корисні знайомства, побачити інноваційні розробки від українських стартапів та продуктивно і весело провести час.

Окрім того, в рамках конференції IT Arena Львівський ІТ Кластер, що займається модернізацією навчальних програм для львівських університетів, організував інавгурацію усіх першокурсників, що вступили на нові програми. Більше семисот студентів з Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності почали вивчати Інтернет речей, робототехніку, штучний інтелект, кібербезпеку та інші технологічні напрями. Тож для них IT Arena організувала своєрідну посвяту і нагородження найкращих студентів – учасників навчальних програм від Львівського ІТ Кластеру.

Спікери конференції – Iсмет Язиджи, головний виконавчий директор Lifecell, Марина Чернявська, Software Інженер у OLX Group, та Олесь Годич, директор з інформаційних технологій компанії Fielden Management Services (Мельбурн, Австралія), – провели для студентів мотивуючі доповіді. Також найкращих студентів, які мали найвищі бали ЗНО під час вступу, lifecell нагородив подарунками. Серед них – львівські політехніки Віталій Стахиряк з програми «Штучний інтелект», Олег Кузик й Дарія Величко з програми «Інтернет речей».

на конференції IT Arena на конференції IT Arena