Переможці «Весни Політехніки 2024»

Людмила Іванишин, студентка кафедри журналістики та засобів масової комунікації
Фото з фестивалю

Фестиваль «Весна Політехніки» завершився. Це щорічний фестиваль, який проводять уже шістдесят два роки. Для участі в ньому студенти інститутів формують кілька команд і ставлять виставу. Журі визначає переможців у різних номінаціях. Команда, яка здобуває найбільше номінацій, перемагає й отримує кубок.

— Думаю, класні таланти, які ми влучно застосували, допомогли нам виграти цього року, — вважає Стас Мінтус, актор і активний учасник команди цьогорічних переможців. — «Весна Політехніки» познайомила мене з приємними і не дуже приємними людьми та навчила комунікувати з ними. Це, мабуть, найбільше на мене вплинуло.

Перемогу у фестивалі «Весна політехніки» здобула команда ІКНІ, ІБІС, ІГДГ «Тату, я старався».

Сурми!

З балкона глядачі часто чули звук сурм, адже потрібно було скликати всіх жителів королівства.

Чи залишили б ви на свою дитину дім на день? Не думаю, а от король залишив на свого сина ціле королівство на три доби — на цьому й була побудована вистава.

Сурми!

Декорації були на рівні, величний трон, костюми акторів, навіть справжній, великий портрет короля — маю похизуватися: три кучері домалювала я.

Сурми!

Актори були неймовірні, кожен з них мав свою особливість і чудово дібраний та втілений образ.

Сурми!

Музичне наповнення було влучне: щойно заходиш до актової зали, тебе одразу зустрічає казкова музика і не відпускає до кінця вистави.

— «Весна Політехніки» допомогла мені стати більш відкритим і краще сприймати критику, — поділився з нами Ярослав Мартиняк, голова Колегії та профбюро студентів ІКНІ. — Я був упевнений у перемозі на сто відсотків! Адже якщо ти не впевнений, то ніколи не переможеш.

Сурми!

Команді вдалося поставити чудову виставу, яка закарбується в пам’яті глядачів. І коли хтось поруч згадуватиме якусь казку, мої спогади будуть одразу повертатися до виступу цієї команди.

Вітаємо з перемогою команду «Тату, я старався»!

Фото з фестивалю Фото з фестивалю Фото з фестивалю