Відзначено студентів, активних у науці: переможці та призери 74-ї СНТК отримали заслужені нагороди

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції

Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції за традицією отримали свої заслужені нагороди в День святого Миколая. Цьогорічну конференцію присвячено 200-річчю Університету. Студентів привітала проректор Львівської політехніки Наталя Чухрай.

Конференція відбувалася впродовж жовтня в усіх навчально-наукових інститутах. Переможці, які вибороли призові місця, отримали дипломи та премії. Це студенти різних інститутів та освітньо-кваліфікаційних рівнів, активні у науковій роботі. Решта учасників отримали подяки за участь та збірники тез доповідей.

Статті переможців конференції опублікують у «Віснику» Львівської політехніки.

74-а Студентська науково-технічна конференція 74-а Студентська науково-технічна конференція 74-а Студентська науково-технічна конференція Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції бандуристи Переможці та призери 74-ї Студентської науково-технічної конференції