Переможці третього сезону програми CIG R&D Lab в Університеті одержали 400 000 гривень на втілення своїх ідей

Освітньо-стипендіальна програма CIG R&D Lab
фото переможців (два хлопці) на фінальному пітчі проєкту Smart Cutting Board

У третьому сезоні освітньо-стипендіальної програми CIG R&D Lab у Національному університеті «Львівська політехніка» отримав старт проєкт Smart Cutting Board, який здобув перемогу на фінальному пітчі. Розробники отримали 400 000 гривень на втілення своїх мрій.

Частину гранту від Chernovetskyi Investment Group команда витратить на дорозробку mvp (minimum viable product) – фіналізують візуально і функціонально до стану продукту, готового для продажу. Другу частину – на виробництво серійної партії продукції і на запуск стартапу як повноцінного бізнесу.

До того ж, відомо, як важливо молодому проєкту комунікувати з цільовою аудиторією, спілкуватись з профільними експертами, а також брати участь у стартап-алеях, тематичних виставках – це також входить у фінансовий план Smart Cutting Board.

Порада новим проєктам від Олександра Закотянського з команди-переможниці: «Особисто я дивився всі випуски elevator pitch від ютуб-каналу Entrepreneur, запам’ятовував успішні пітчі й аналізував помилки тих, хто не пройшов. Я вважаю, що ключем до перемоги було наше бажання зробити крутий продукт».
 

CIG R&D LAB – це освітньо-стипендіальна програма Chernovetskyi Investment Group, метою якої є мотивувати студентів, аспірантів, молодих учених закладів вищої освіти до проведення розробок, отримання навичок комерціалізації ідей, напрацювання механізмів реалізації інноваційних проєктів.