Пейнтбол замість пишного випускного: так креативлять на кафедрі менеджменту персоналу та адміністрування

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
випускники МПА грають у пейнтбол

Коли навчання – це суцільний креатив, а викладачі не те, що йдуть у ногу з вимогами часу, а навіть випереджають його, шукаючи все ультрасучасне у викладанні своїх предметів, то й студенти із задоволенням вчаться і не просто відбувають пари, а з головою поринають у кожну тему, знаходячи теж неординарні підходи для їх засвоєння. І, зрештою, навіть прощання з альма матер відбувається не традиційно, а так, щоб випробувати на практиці все вивчене і засвоєне. Не вірите, що таке може бути в нашому університеті? То ви просто нічого не знаєте про кафедру менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту.

Замість пишних букетів, нарядних суконь і макіяжу випускники МПА вирішили… постріляти у своїх викладачів фарбами і запросили їх пограти у пейнтбол.

– Формуємо нові цінності, ламаємо стереотипи. У політехніків існує традиція святкування завершення навчання різними неформальними заходами, які часто відбуваються у форматі випускних вечорів. На кафедрі МПА ми вже давно визначилися, що наші цінності є студентоорієнтованими, і наша місія – плекати сучасну українську управлінську еліту – передбачає використовувати в процесі навчання найновіші інструменти менеджменту персоналу. Тому впродовж чотирьох років ми активно залучали, мотивували, розвивали таланти наших студентів, довіряли їм, вчилися разом із ними. І цьогорічні бакалаври зі спеціальності «Управління персоналом і економіки праці» довели нам, що готові працювати в умовах змін і великих ризиків, вміють швидко адаптуватися до будь-яких умов, приймати нестандартні рішення, мислити креативно! – розповіла доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування ІНЕМ Надія Любомудрова.

Про те, наскільки це було круто, можна зрозуміти навіть із коментарів і викладачів, і студентів на їхніх сторінках у фейсбуці.

– Мабуть, не зовсім адекватні студенти кличуть своїх викладачів бавитись у пейнтбол, але ж які шалені викладачі, які підтримують їх у цьому. Ми завжди знали, що у надійних руках, але щоб настільки… Зі страхом в очах, але бажанням у серці ми таки відстрілялись. На чиєму боці перемога? На спільному! Перемога в емоціях, які ми отримали, перемога у словах, які були сказані, перемога в обіймах, які були найщирішими. Кажуть, Бог ніколи не моргає, й таки-так, Бог не зумів моргнути, коли поєднав нашу МПА, – написала на своїй сторінці випускниця Ірина Легкобит.

Колишня завідувачка кафедри професорка менеджменту персоналу та адміністрування Галина Захарчин додала:

– Це було неймовірно! Найкращий випускний із фантастичними студентами! А танці, які були – і гопак, і полька, і танго і всякі інші викрутаси… Здається, навіть трохи опанували бойове мистецтво.

Ще одна випускниця, якій пощастило вчитися на такій креативній кафедрі, Ольга Задорожна зазначила:

– Найважливіше, що ми завжди мали змогу бути СОБОЮ. Без пишних плать та затягнутих краваток, отак просто зі зброєю в руках ми відстріляли свій випускний, смачно заїдаючи шматками улюбленої піци. Дякую, улюблені викладачі, що дозволяли нам бути справжніми, говорити те, що бажає душа і головне – допомагали нам відкрити ще одну свою грань. Може, хтось і поставить під сумнів мої знання з певного предмету, але нікому не дозволю поставити під сумнів Вашу неймовірність. Дякую, Ви – моє натхнення!

І це ще далеко не всі коментарі і не весь бурхливий потік емоцій, якими команда МПА – і викладачі, і студенти захоплюють всіх, хто бачить їхні спільні фото і читає коментарі. Зрештою, кому цікаво, на цій кафедрі завжди радо діляться своїм креативом, тож – звертайтеся!

випускники МПА грають у пейнтбол випускники МПА грають у пейнтбол