Освітня програма Junior MBA — для студентів Львівської політехніки та фахових коледжів Університету

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фрагмент афіші програми

Це нагода поліпшити свої лідерські й управлінські навички та сформувати власне розуміння бізнесу як процесу, а також перейняти досвід успішних людей і поспілкуватися з крутими менеджерами й відомими особистостями, які працюють тренерами та спікерами цієї програми.

Учасники Junior MBA здобудуть знання та досвід у всіх топових IT-напрямах і відвідають провідні компанії: Sigma Software University, SoftServe Lviv HQ, ELEKS University та інші відомі бізнес-структури. Програма містить модулі:

  • мотивація та лідерство;
  • фінансові рішення;
  • вступ до MBA;
  • бізнес-комунікації.

Навчання розпочнеться 1 жовтня і триватиме чотири місяці. Двічі на тиждень від 17:00 до 18:20 заняття відбуватимуться в режимі онлайн, а раз-двічі на місяць слухачів очікують інтенсивні офлайн-тренінги.

Як наголошує керівниця проєкту, доцентка кафедри управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки Ірина Андрушків, участь у програмі — це шанс знайти власні шляхи реалізації в особистісному та професійному аспектах. Після успішного завершення курсу його випускники отримають сертифікат.

Проєкт діє у межах програми «Львів — молодіжна столиця Європи 2025», МолоДвіжЦентру та ЮНІСЕФ, за підтримки Львівської політехніки, ІТ-компаній Sigma Software University Global, ELEKS University та SoftServe Lviv HQ, управління молоді та спорту ЛОВА, управління освіти Львова, відділу молодіжної політики, управління освіти й управління молодіжної політики департаменту розвитку Львівської міськради, кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки.

Зареєструватися на участь можна до 16 вересня.

Реєстрація