Народний депутат України Оксана Юринець була гостею стартап-школи Львівської політехніки

Tech StartUp School Львівської політехніки
Оксана Юринець була гостею стартап-школи Львівської політехніки

26 січня 2018 року до Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» завітала народний депутат України Оксана Юринець. Гостя переконана, що стартапи зараз дуже актуальні. Адже є чимало прикладів, що саме українські винахідники ставали першими у світі.

– Важливо, що сьогодні в нашій державі є такі майданчики для розвитку власних ідей, винаходів як Tech StartUp School. Бо це реальна можливість для тих, хто має підприємницький хист, жагу до пошуку чогось нового, інновацій, прагне розвиватися. Tech StartUp School – це місце, де гуртуються люди, які будуватимуть Україні, – зазначила Оксана Юринець. – Переконана, що ці напрацювання втілюватимуть. І це справді приноситиме користь, а результату не треба довго чекати. Розвиток власних ідей – це спосіб бути вільним. Особливо додає ваги й те, що Tech StartUp School діє при Львівській політехніці. Бо Університет має високий рейтинг, і це сприяє зацікавленню всім, що тут відбувається.

Оксана Юринець була гостею стартап-школи Львівської політехніки Оксана Юринець була гостею стартап-школи Львівської політехніки Оксана Юринець була гостею стартап-школи Львівської політехніки