Оголошено Конкурс «Найкращий молодий вчений року» Львівської політехніки за результатами 2020 року

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених
Заставка до конкурсу

Відповідно до наказу № 78-1-10 від 22 лютого 2021 року Про проведення Конкурсу «Найкращий молодий вчений року» оголошено Конкурс, який триватиме з 22 лютого до 30 травня 2021 року.

Докладна інформація щодо процедури проведення та вимог до кандидатів описана в Положенні про щорічний конкурс «Найкращий молодий вчений року», затвердженому наказом ректора № 77-1-10 від 22 лютого 2021 року.

Процедура проведення Конкурсу

Для участі у Конкурсі необхідно до 15 березня подати на розгляд Ради молодих вчених відповідного навчально-наукового інституту (далі – РМВІ) пакет таких документів:

  • анкету учасника (Додаток 1);
  • оцінку діяльності молодого вченого за попередній календарний рік відповідно до методики, поданої у Додатку 2;
  • електронну версію документів, які підтверджують рейтингову оцінку учасника Конкурсу, оформлену відповідно до рекомендацій у Додатку 2.

Перший етап – розгляд документів учасників Конкурсу в межах РМВІ, оцінювання їхньої результативності шляхом побудови рейтингу на підставі значень інтегрованого показника оцінки їхньої діяльності; подання документів на розгляд Ради молодих вчених університету (надалі РМВ) до 15 квітня року проведення конкурсу. Відповідальність за достовірність визначення рейтингової оцінки та приналежність до відповідної номінації несе учасник Конкурсу. Контроль за приналежністю конкурсанта до однієї конкретної номінації здійснює завідувач кафедри, на якій працює учасник Конкурсу, а голова РМВІ – здійснює контроль достовірності визначення рейтингової оцінки. За подання недостовірних даних претендента відсторонюють від участі в Конкурсі на 1 рік.

Другий етап – за результатами розгляду та обговорення кандидатур РМВ передає інформацію про кандидатів до науково-технічної ради Університету, яка до 30 травня визначає одного переможця у кожній з номінацій.

Кожного з переможців Конкурсу за наказом Ректора Університету нагороджують Дипломом «Найкращий молодий вчений року» в певній номінації та відзначають премією.

Інформацію про результати Конкурсу буде розміщено на офіційному веб-сайті Університету.