Новий етап міжнародної співпраці Політехніки: підписано меморандум про взаєморозуміння з New Western University (США)

Кафедра інформаційних систем та мереж Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння з Новим Західним університетом (New Western University) з Ковіни (Каліфорнія, США).

Це сталося минулого тижня, коли до нас завітали представники американського університету – ректор Кевін Лю та засновниця і членкиня правління Керолайн Пан. Від Львівської політехніки документ підписали перший проректор Олег Матвійків і директорка Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Наталія Шаховська.

Кевін Лю поділився враженнями про свій візит до Львова:

– Сьогоднішній день у Львові був для мене надзвичайно надихаючим. Вразило те, як ваш університет відкрито приймає інновації та рухається в ногу з часом. Відчувалась велика енергія співпраці та бажання вчитися й розвиватися разом. Особливо мене вразила глибина наукових проєктів і те, як колектив налаштований на міжнародну співпрацю. Я переконаний, що наше партнерство з Національним університетом «Львівська політехніка» принесе великий успіх як нам, так і українській спільноті. Велика подяка всім, хто зробив цей день таким продуктивним та незабутнім!

Ця угода закладає міцний фундамент для міжнародної співпраці в галузях освіти, наукових досліджень, інновацій та культурних обмінів. Вона спрямована на зміцнення міжнародного співробітництва та створення нових можливостей для розвитку інновацій у сферах інформаційних технологій, програмного забезпечення та штучного інтелекту.

Основні пункти меморандуму:

  • співпраця у сфері освіти й науково-дослідної діяльності;
  • організація міжнародних конференцій, семінарів і телемостів;
  • участь у міжнародних освітніх програмах і проєктах;
  • академічна мобільність студентів, аспірантів і викладачів;
  • публікація та обмін науковими матеріалами;
  • стажування та професійні практики для студентів і викладачів.

Сподіваємося, що підписання цієї угоди стане важливим кроком у спільне майбутнє наших університетів!

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму