Новорічне привітання ректора Національного університету «Львівська політехніка»

Ректор Львівської політехніки
листівка

Дорогі політехніки!

Напередодні Нового року та Різдва Христового, дякую усім Вам за щоденну працю на благо Львівської політехніки. Знаю, як багато зусиль докладає кожен, щоб наш університет був у переліку найуспішніших закладів вищої освіти ― і в Україні, і в світі.

Рік, що минає, був для нас повний викликів і щедрий на здобутки. Львівська політехніка стала найкращим в Україні вишем у загальному рейтингу World University Rankings 2020 від Times Higher Education і увійшла у три опубліковані на цей час галузеві рейтинги, у яких посіла перше місце серед українських університетів. Наш університет цьогоріч був у п’ятірці найпопулярніших закладів вищої освіти України за поданими заявами від абітурієнтів ― і таку високу планку ми долаємо вже впродовж років. У 2019 році політехніки були учасниками 16 міжнародних програм, що відкривають нові можливості і для викладачів, і для студентів. Зросла й кількість університетів-партнерів Львівської політехніки: тепер їх ― 152. За цей рік наші науковці отримали чимало почесних державних нагород і премій Президента України

Переконаний, що все це стало можливим саме завдяки командній роботі й умінню наших працівників і студентів гуртуватися задля подолання труднощів і досягнення нових вершин.

Часто, думаючи про вдячність, розумію, незважаючи на різні ситуації, ми маємо за що подякувати один одному. І найперше ― це довіра, підтримка та взаєморозуміння. Вважаю, що саме це повинно бути основою для кожного колективу й університету загалом.

Зустрічаючись із нашими студентами, завжди наголошую, що Львівська політехніка для кожного з них є не просто місцем, де вони здобудуть фах, а ― частиною їхнього життя. Знаю, що колишніх політехніків не буває. І свідченням цього є колосальна підтримка, яку постійно відчуваємо від наших випускників. Радію, що з кожним роком політехнічна родина зростає. Це ― свідчення якості освіти, яку здобувають тут.

Переконаний, що наступний рік для Львівської політехніки і для кожного, кому вона стала рідною, буде щедрий на нові досягнення. Хочу вірити, що разом, об’єднавши всі свої зусилля, ми підкоримо нові вершини.

Бажаю кожному з Вас, дорогі політехніки, щастя й здоров’я в Новому році, щоб у Вас було безліч причин для радості та вдячності. Миру та злагоди нашій Україні й кожному дому.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай Господь благословляє всіх і кожного своїми щедротами!
 

З повагою, ректор
Національного університету
«Львівська політехніка»
Юрій БОБАЛО