Нові конкурси Програми Європейського Союзу Еразмус+ 2022 року з бюджетом майже 4 мільярди євро відкрито

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Лого Еразмус+

Центр Міжнародної освіти щиро вітає всю спільноту Національного університету «Львівська політехніка» з важливою подією щодо розширення можливостей міжнародної співпраці й академічної мобільності для науково-педагогічних працівників, аспірантів та студентів.

24 листопада 2021 року Європейська Комісія оголосила новий конкурс Програми Еразмус+ на 2022 рік, прийнявши Щорічну Програму – Annual Work Programme 2022. Завдяки збільшеному бюджету в майже 4 мільярди євро на наступний рік Еразмус+ продовжить надавати можливості для обмінів на навчання та практики, стажування й викладання, створення проєктів транскордонного співробітництва у сферах освіти і професійного розвитку, молоді та спорту.

Програма й надалі підтримуватиме молодь та заохочуватиме її участь у демократичному житті, вносячи значний внесок у досягнення цілей Європейського року молоді 2022 (European Year of Youth 2022), який було оголошено у вересні 2021 року.

Основними новаціями, запровадженими у конкурсах, є:

  • Forward-looking projects;
  • More exchanges with third countries;
  • More inclusive DiscoverEU;
  • Bringing the EU closer to schools;
  • Simpler financing of cooperation projects.

Для успішної участі організацій у нових конкурсах Генеральний Директорат Європейської Комісії з питань освіти, молоді та спорту у співпраці з Європейським агентством із питань освіти і культури Європейської Комісії проводять низку міжнародних онлайн-заходів щодо відкритих можливостей та умов конкурсів, так само як і Національний Еразмус+ офіс в Україні у співпраці з партнерами.

Докладніше – на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Бажаємо успішної участі у створенні нових освітніх проєктів!

Центр міжнародної освіти, який координує програму Erasmus+ у Львівській політехніці, проводить консультації за програмою, до яких можуть приєднатися всі охочі. Стежте за оголошеннями!