Незабаром у студентській бібліотеці Львівської політехніки відкриють модернізовану залу

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки

Новий простір на 150 місць з’явиться на третьому поверсі, на місці колишньої читальної зали технічної літератури. В осучасненій залі буде відкритий доступ до сучасної актуальної літератури, зокрема мотиваційної. Цей проєкт передбачений Стратегічним планом розвитку університету.

Як розповів директор Науково-технічної бібліотеки Андрій Андрухів, у приміщенні зробили капітальний ремонт, встановили нову вентиляційну систему, потужні кондиціонери, а за фінансово-технічної підтримки компанії SoftServe – нові меблі й комп’ютери. І спільно з ІАРД спроєктували простір, поділений на зони: для групової роботи, індивідуальної і, звісно, відпочинкової, де можна буде випити каву з круасаном.

– Яка суть цього простору? У минулому бібліотеки були схожі на радянські крамниці, де бібліотекар видає книжки, як продавець за прилавком видавав продукти. Теперішня бібліотека повинна бути подібна до супермаркету, коли сам можеш вибрати те, чого потребуєш, покористуватися тим і після цього покласти на місце, – пояснює пан Андрухів.

Отож в оновленій модернізованій залі можна буде прочитати книжку, попрацювати за комп’ютером чи ноутбуком, обговорити цікаву ідею, відпочити.

Новий сучасний простір буде відкритий не лише для студентів, а й для всіх охочих його відвідати.

Афіша Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки Модернізована зала у студентській бібліотеці Львівської політехніки