За партнерства з Львівською політехнікою невдовзі стартує навчальна програма Lviv City Makers’ Course

За матеріалами сайту Львівської міської ради
обговорення

Архітектори, студенти та активісти будуть навчатися інтегрованому розвитку міст у рамках Lviv City Makers’ Course. Львівський курс міських творців – це навчальна програма у сфері міського розвитку. Проект створений спільними зусиллями Технічного університету Котбус-Зенфтенберг (Німеччина), НУО «Stadtagenten» (Німеччина) та Інституту міста (Україна). Фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини.

Партнерами цієї навчальної програми є Львівська міська рада, Інститут просторового розвитку, Національний університет «Львівська політехніка». Програма навчального курсу була розроблена командою українських та міжнародних експертів, навчання стартує з жовтня 2018 року.

Вже 12 жовтня о 17:30 у приміщенні Інституту міста (пл. Ринок, 1, аудиторія 108) розпочнеться перша публічна подія за участю головного архітектора Львова Юліана Чаплінського та представників Технічного університету Котбус-Зенфтенберг Марка Хейніша та Штефана Поенака. Учасники спілкуватимуться про поточний стан розвитку міського планування в Україні та Німеччині.