Не навчанням єдиним: хобі та зацікавленості студентів у вільний час

Олена Гирба, студентка четвертого курсу кафедри журналістики та засобів масової комунікації
Аліна Битюга

В умовах дистанційного навчання з’явилася можливість більше часу приділяти тому, що відволікатиме тебе від екрана монітора. Таких занять є безліч, тож кожен може обрати собі те, що найбільш йому імпонує.

Поділилися своїми хобі з нами Іван Попович ― студент третього курсу кафедри журналістики та засобів масової комунікації ІППО Львівської політехніки та Аліна Битюга ― студентка четвертого курсу кафедри політології та міжнародних відносин ІГСН нашого університету.

― У моїй сім’ї бабця грала на акордеоні, ― пригадує Іван. ― І коли я малий приїжджав до неї, то вона завжди виконувала нам різні композиції. Я так загорівся бажанням навчитися грати на цьому інструменті, що у третьому класі почав ходити до музичної школи. Зараз я отримую шалене задоволення від цієї справи, можу підібрати будь-яку мелодію або сучасні пісні на слух. Крім акордеона, я граю ще на інших музичних інструментах, ― додає хлопець. ― Музика ― моє задоволення.

Аліна Битюга не уявляє свого життя без подорожей.

― Найбільше мені подобається атмосфера та відчуття чогось нового, ― каже студентка.― Мандруючи рідним містом, починаю ще більше любити Львів, завжди за ним сумую. У пам’яті з’являються моменти з мандрівок саме з друзями. І що більша компанія, то краще й веселіше. Класно, коли відкриваєш щось нове з людьми, які близькі тобі, коли є бажання розділити емоції. Словом, з друзями завжди веселіше.

Аліна Битюга Аліна Битюга Аліна Битюга Іван Попович Іван Попович Іван Попович