Навчання за дуальною формою для студентів кафедри обліку та аналізу ІНЕМ

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Студентів IV курсу бакалаврату і I курсу магістратури, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування» на кафедрі обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», запрошують скористатися з можливостей дуальної форми навчання. Організація такої форми навчання здійснюється на базі підрозділу провідної міжнародної аудиторської фірми з «великої четвірки» – PwC.

У разі зарахування студенти навчатимуться у Львівській філії центру надання консультаційних послуг ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс». Упродовж навчання у PwC Lviv SDC в рамках дуальної освіти студентів офіційно працевлаштовують за спеціальністю на посади, пов’язані з аудитом, оподаткуванням, обліком чи фінансовим аналізом (на вибір студента за результатами співбесіди). Це дає їм змогу здобувати важливий професійний практичний досвід і страховий стаж, отримувати заробітну плату та соціальний пакет, а також чимало інших можливостей. В додатку до диплому буде наведено інформацію про навчання за дуальною формою, яка у світовому професійному середовищі є важливим інструментом підготовки спеціалістів.

За додатковою інформацією звертатися до заступника завідувача кафедри обліку та аналізу з координації стратегічного розвитку, кандидата економічних наук Володимира Чубая.