Навчання, досвід – професіоналізм: відбулася зустріч студентів кафедри МІ з провідними фахівцями Львівської ОВА

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото з відвідин ЛОВА

Приємна, професійно-пізнавальна та інформаційно насичена зустріч студентів ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Міжнародна інформація» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук з провідними фахівцями Львівської військової державної адміністрації відбулася 13 червня 2023 року.

Студенти ознайомилися з різними напрямами роботи ОВА, поспілкувались з працівниками та керівниками департаменту комунікацій та внутрішньої політики (Юрієм Горуном), департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва (Ольгою Табакою), департаменту економічної політики (Степаном Куйбідою), управління молоді та спорту (керівником відділу молодіжної політики Тарасом Назарківим). Зокрема, заглянули за лаштунки діяльності управлінь інформаційної політики, відділу аналітичної роботи та моніторингу, організації заходів та комунікації з громадськістю.

Приємною несподіванкою також була подарована студентам книга про президента Ічкерії Джохара Дудаєва, який один із перших прийняв виклик загарбницької росії. Відповідно, діяльність відділу внутрішньої політики з декомунізації Львівщини є цілком зрозумілою для молодих українських студентів.

Як зазначила староста групи Андріана Файник, «цей візит надав нам можливість побачити, як працює адміністрація зсередини, і зрозуміти, які складні завдання вони розв’язують щодня. Було особливо захопливо побачити, як команди співробітників працюють разом, щоб забезпечити ефективну роботу адміністрації. Я особисто вважаю, що такі заходи допомагають глибше зрозуміти роботу органів влади і місцевого самоврядування».

«Нові знання та досвід точно не зашкодять, тому я дуже вдячний нашій кафедрі за таку екскурсію, можливість зробити перші кроки», – доповнив Северин Кузьменко.

Освіта, практика, пізнання – запорука успішного випускника. Кафедра міжнародної інформації ІМФН дякує за знайомство та пропозицію подальшої співпраці з Львівською обласною військовою адміністрацією!

Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА Фото з відвідин ЛОВА