Науковий журнал «Геодинаміка» Львівської політехніки внесено до наукометричної бази даних SciVerse Scopus

Інститут геодезії
Фрагмент обкладинки журналу

Новорічним подарунком для науковців Інституту геодезії Львівської політехніки стала новина про те, що Консультативна рада Scopus Content Selection and Advisory Board (CSAB) розглянула та схвалила заявку на включення наукового журналу «Геодинаміка» Національного університету «Львівська політехніка» до міжнародної науково-метричної бази Scopus.

«Геодинаміка» є першим українським журналом, який включено до бази даних Scopus за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Упродовж одного місяця після прийняття рішення журнал з’явиться у відповідному списку видань на сайті Scopus.

Головним редактором журналу є директор навчально-наукового Інституту геодезії, д.т.н., професор Корнилій Третяк. Засновниками видання, окрім Національного університету «Львівська політехніка», також є Інститут геофізики імені С.І. Субботіна Національної академії наук України, Інститут геології і геохімії горючих копалин НАНУ, Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру України та Львівське астрономо-геодезичне товариство.

Варто також зазначити, що журнал «Геодинаміка» з 2018 року вже внесено до Web of Science™ Core Collection.

Докладніше про науковий журнал «Геодинаміка» – на сайті видання.