Науковці Львівської політехніки реалізовують грантовий проєкт за фінансової підтримки фонду Конрада Аденауера (Німеччина)

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

У рамках грантового проєкту «Інформаційна асиметрія у взаємодії органів місцевого самоврядування та мешканців сільських територій: аналіз причин виникнення та шляхи подолання», що реалізується за фінансової підтримки Фонду Конрада Аденауера (Німеччина), відбулося сфокусоване групове інтерв’ю команди науковців із представниками територіальних громад і експертів. Темою зустрічі була інформаційна взаємодія влади та сільських мешканців громади. Метою організації онлайн-фокус-групи було сформувати підґрунтя, зокрема розробити анкету, для виконання подальших етапів досліджень.

На зустрічі були присутні команда науковців і експертів кафедри менеджменту організацій та кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка», представники влади: Присиваської територіальної громади (Херсонська область), Козівської територіальної громади (Львівська область), Рукшинської територіальної громади (Чернівецька область), Хотинської територіальної громади (Чернівецька область), Чернігівської районної ради, а також експерти з питань розвитку громад зі Львова та Полтави.

У результаті плідної дискусії учасників зустрічі отримано інформацію, що базується на висвітленні різних напрямів думок та обміні досвідом кожного з учасників, і на її основі сформовано анкету для здійснення подальших етапів дослідження в рамках грантового проєкту.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу