Науковці кафедри вищої математики ІМФН взяли участь у проєкті «Книга від вченого»

Кафедра вищої математики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Офіс підтримки вченого ініціював проєкт презентацій наукових робіт «Книга від вченого» для підтримки талановитих учених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності через популяризацію їхніх професійних здобутків у суспільстві.

У рамках проєкту науковці мали змогу презентувати наукові роботи (монографії, посібники, підручники тощо) з використанням різних форматів: онлайн-презентація на сторінці Офісу, постер, відео, лекції-інтерв’ю тощо. Ці заходи сприяють промоції діяльності вчених та підвищенню їхнього професійного статусу, при цьому використовують новітні форми, методи, моделі організації презентації діяльності науковців та популяризації наукової діяльності. З презентаціями робіт учених можна ознайомитися на офіційному сайті Офісу підтримки вченого.

Доценти кафедри вищої математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Христина Дрогомирецька та Мирослава Клапчук від авторського колективу представили у вигляді постера посібник «Вступ до математичного аналізу: основи логіки та теорії множин // Introduction to Calculus: Basics of Logic and Set Theory» видавництва Львівської політехніки 2018 року.

Успішну участь у заході засвідчено сертифікатами.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Сертифікат учасника Сертифікат учасника