Наукові здобутки кафедри цивільного права та процесу Львівської політехніки

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-захисту Наталії Бльок

Закінчення 2020 року було плідним на наукові здобутки для кафедри цивільного права та процесу Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

30 листопада 2020 року з 10:00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 35.052.19 у Національному університеті «Львівська політехніка» у режимі онлайн відбувся захист дисертації аспіранта кафедри цивільного права та процесу Уляни Русанюк на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему «Профілактика адміністративних правопорушень посадових осіб органів публічного управління» за спеціальністю 12.00.07 – «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право». Всі члени спеціалізованої Вченої ради одноголосно проголосували за підтримку дисертаційної роботи.

7 грудня 2020 року з 14:00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 35.052.19 у Національному університеті «Львівська політехніка» у режимі онлайн відбувся захист дисертації старшого лаборанта з в/о кафедри цивільного права та процесу Наталії Бльок на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему: на тему: «Детермінація трудової міграції населення в Україні: адміністративно-правовий аспект» за спеціальністю 12.00.07 – «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук. Дисертаційна робота Н.В. Бльок була одноголосно підтримана членами спеціалізованої Вченої ради.

Щиро пишаємось таким результатом наших колег та вболіваємо за їхні подальші наукові здобутки! Бажаємо їм успіху та творчої наснаги!

Скріншот з онлайн-захисту Наталії Бльок Скріншот з онлайн-захисту Уляни Русанюк