Наукова платформа Open Science Laboratory запрошує на педагогічну та міждисциплінарну конференції

Наукова платформа Open Science Laboratory
афіша Наукової платформи Open Science Laboratory

Наукова платформа Open Science Laboratory запрошує до участі у I Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки» (м. Київ) та XI Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» (м. Київ), які будуть проведені на базі платформи.

I Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки» присвячена обговоренню проблем сучасної освіти, обміну педагогічним досвідом. Організатори запрошують вчених, педагогічних та науково-педагогічних працівників, здобувачів наукових та освітніх ступенів, а також усіх охочих долучитися до обговорення методології, теорії і практики освіти.

Конференція відбудеться 27 листопада 2020 року (реєстрація до 27 листопада включно).

Мультидисциплінарна конференція «Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» відбудеться 11 грудня 2020 року (реєстрація до 11 грудня включно) та присвячена всебічному міжвідомчому обговоренню наукових і практичних проблем сьогодення; пошуку шляхів розвитку та інтеграції науки, освіти і виробництва

За результатами конференцій всім учасникам будуть надіслані в електронному вигляді:

  • сертифікат про участь у заході;
  • програма конференції;
  • збірник наукових праць (тез доповідей) учасників із присвоєним унікальним міжнародним стандартним серійним номером електронного періодичного видання ISSN.

Дійсність міжнародного стандартного серійного номера ISSN можна перевірити за посиланнями доступними на сторінках конференцій або на сайті ISSN.

Список всіх учасників конференцій та збірники тез доповідей будуть опубліковані на відповідних сторінках заходів (список учасників з назвами доповідей буде доступний для пошуку в глобальній мережі та локально на сайті наукової платформи Open Science Laboratory за допомогою віконечка «Пошук»).