Національний банк України запрошує студентські команди до участі в NBU University Challenge 2023

За матеріалами сайту «ЄвроОсвіта»
Заставка конкурсу

Національний банк України оголошує про початок традиційного студентського чемпіонату «Монетарна політика: виклик НБУ університетам» (NBU University Challenge 2023) та запрошує до участі у змаганнях молодь з усієї України.

Це унікальна можливість зазирнути за лаштунки роботи центрального банку. Національний банк з 2019 року щорічно проводить це змагання для поглиблення практичного розуміння студентами ролі монетарної політики в розвитку економіки України.

Учасникам необхідно буде підготувати та обґрунтувати відповідь на розширене питання «Якими мають бути рішення Правління НБУ щодо процентних ставок, офіційного курсу та валютних обмежень під час війни і чому?».

Взяти участь у чемпіонаті можуть команди будь-якого закладу вищої освіти нашої країни. Команда має складатися з трьох-п’яти студентів, які навчаються на одному факультеті (інституті). Роботу команди координує один викладач-наставник.

Щоб зареєструватися для участі в чемпіонаті, командам необхідно заповнити форму. Реєстрація триватиме до 20 вересня 2023 року (включно).

Докладніше – на сайті «ЄвроОсвіта».