Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти організовує Український форум якості освіти (UQAF-2024)

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти
Заставка форуму

25–26 вересня 2024 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти проводить у місті Києві Український форум якості освіти (UQAF-2024, Ukrainian Quality Assurance Forum).

До участі у Форумі запрошують представників закладів вищої освіти, зокрема керівництво університетів, керівників та представників підрозділів, відповідальних за внутрішню систему забезпечення якості вищої освіти, гарантів освітніх програм, освітян і науковців, здобувачів вищої освіти, роботодавців, а також усіх зацікавлених.

Під час Форуму заплановано:

  • панельні дискусії щодо нового дизайну системи зовнішнього забезпечення якості в Україні, трендів європейської інтеграції вищої освіти, формування взаємної довіри між стейкголдерами, актуальних питань взаємодії ринку праці та системи вищої освіти, зокрема адаптації ролі університетів до потреб воєнного часу й післявоєнної відбудови економіки України;
  • презентація та обговорення успішних практик ЗВО за напрямами:
    • використання інформаційних технологій для управління внутрішніми системами забезпечення якості вищої освіти;
    • досвід акредитації освітніх програм іноземними агентствами;
    • організація практикоорієнтованого навчання, запровадженні інноваційних систем оцінювання;
    • особливості сучасної військової освіти.

Для участі у Форумі та подання пропозицій щодо презентації успішних практик закладу вищої освіти проання заповнити реєстраційну форму до 2 вересня 2024 року. Пропозиції презентацій успішних практик буде розглянуто організаційним комітетом UQAF та відібрано для демонстрації на Форумі.

Захід заплановано винятково в очному форматі. Зважаючи на безпекові умови, зареєстровані учасники будуть додатково поінформовані про місце та програму Форуму.

Звертаємо увагу, що всі витрати й організаційні питання, пов’язані з відрядженням, зокрема щодо проїзду, проживанням і харчування, здійснюють учасники за власний рахунок або за рахунок організації, що їх відрядила.

У разі виникнення додаткових питань можна звертатися на електронну пошту communication@naqa.gov.ua.