Найкращий випускник спеціальності «Хімічні технології та інженерія» ІХХТ пожертвував премію на потреби ЗСУ

Кафедра хімічної технології переробки пластмас Львівської політехніки
Фото з нагородження переможця

Відповідно до рішення конкурсної комісії про присвоєння звання «Найкращий випускник спеціальності «Хімічні технології та інженерія» Інституту хімії та хімічних технологій за 2023 рік» найкращим випускником року було визнано студента ІI курсу магістратури кафедри хімічної технології переробки пластмас Олександра Івануха, який зараз навчається в аспірантурі.

Відзнаку доктора Honoris Causa Львівської політехніки, професора Сілезького технологічного університету Войцеха Зелінського вручив особисто Войцех Зелінський та директор Інституту хімії та хімічних технологій Володимир Скорохода.

«Щиро вдячний професору Зелінському. Для мене велика честь і велике щастя, що моя дослідницька та наукова діяльність, а також моя робота як студента були так високо оцінені. Це відчуття не тільки великої радості та мотивації, але й зобов’язання сумлінно йти і надалі цим шляхом. Зараз важкий період для українського народу, і я завдячую нашим воїнам за можливість навчатись у такий нелегкий час», – сказав Олександр Іванух після отримання нагороди.

Переможець пожертвував кошти для потреб Збройних сил України.

Колектив кафедри ХТПП щиро вітає Олександра та бажає подальших успіхів!

Сертифікат переможця Фото з нагородження переможця Фото з нагородження переможця Фото з нагородження переможця Фото з нагородження переможця