Начальниця відділу Львівської обласної прокуратури прочитала лекцію для студентів кафедри АІП

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Скріншот з онлайн-лекції

На запрошення доцентки кафедри адміністративного та інформаційного права, кандидатки юридичних наук Ірини Шульган на лекційне заняття з навчальної дисципліни «Запобігання корупції у публічній сфері» до здобувачів вищої освіти Навчально-наукового Інституту права, психології та інноваційної освіти було запрошено начальницю відділу забезпечення діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Львівської обласної прокуратури Оксану Ярему.

Під час Zoom-конференції гостя поділилася зі здобувачами четвертого курсу досвідом практичної роботи щодо забезпечення обов’язкової участі прокурора у розгляді судами справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. Щобільше, детально зупинилася на висновку, який дає прокурор про наявність або відсутність складу правопорушення, зокрема вчинення дій та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів, порушення вимог фінансового контролю (несвоєчасне подання декларації або подання завідомо недостовірних відомостей у декларації тощо).

Під час лекції здобувачі вищої освіти мали змогу поставити запитання й отримати фахові відповіді, також активно долучалися до обговорення і дискусії.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції