На кафедрі ЗМД проведено відкриту лекцію щодо аналізування та оптимізування податків у бізнесі

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
в аудиторії

28 листопада 2018 року студенти та викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності зустрілись з керівником напряму надання податкових та юридичних консультаційних послуг KPMG у Західній Україні Максимом Войцеховським, який під час своєї відкритої лекції розглянув проблему аналізування та оптимізування податків в бізнесі. Фахівець наголосив на тому, що попри складність та суперечливість вітчизняного податкового законодавства, керівники і власники все ж мають у своєму розпорядженні низку практичних інструментів вдосконалення своєї податкової політики. Цікавими були й думки експерта щодо трансфертного ціноутворення, деофшоризації, перспектив розвитку консалтингового бізнесу в Україні тощо.

Окрему увагу Максим Войцеховський звернув на кар’єрні можливості студентів у вітчизняному бізнес-середовищі, зокрема й у сегменті консалтингу. У цьому контексті експерт розповів про свій власний досвід досягнення цілей.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює подяку Максиму Войцеховському за цікаву та змістовну лекцію, а також за відкритість до співпраці.

книги на лекції на лекції на лекції на лекції