На кафедрі технології органічних продуктів відбулася Літня хіміко-біологічна школа С & В Camp – 2023

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Впродовж тижня, 12–16 червня 2023 року, школярі міста Львова й області вчилися та виконували проєкти у рамках Літньої хіміко-біологічної школи С & В Camp – 2023, організованої у співпраці з Інтелектуальним навчально-науковим центром професійно-кар’єрної орієнтації Університету і Львівською обласною Малою академією наук.

Учні шкіл мали пізнавальні екскурсії, демонстрації, тренінги на кафедрах Інституту хімії та хімічних технологій. Юні дослідники самостійно виконували проєкт «Дослідження якості питної води». На кафедрі технології органічних продуктів під керівництвом доценток Любові Паляниці та Оксани Оробчук школярі самостійно здійснили мікробіологічний аналіз зразків води, а за підсумками проєкту подали звіт.

Дякуємо організаторам та учасникам школи за підготовку й участь у важливому проєкті із залучення школярів до академічної спільноти Львівської політехніки!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи