На кафедрі програмного забезпечення ІКНІ відбувся День відкритих дверей

Кафедра програмного забезпечення Львівської політехніки
Фото із зустрічі

18 березня 2023 року, незважаючи на всі обставини та ранішню тривогу, кафедра програмного забезпечення Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки провела День знайомства. Після кількох років онлайн-формату працівники кафедри раді були бачити стільки зацікавлених інженерією програмного забезпечення людей.

Завідувач Дмитро Федасюк, викладачі, аспіранти й випускники розповіли про кафедру та можливості для майбутніх студентів. Абітурієнти та їхні батьки ознайомились із особливостями освітньої програми за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення».

Крім того, гості кафедри отримали багато позитиву від спілкування зі студентами. Здобувачі освіти І та ІІ курсів розповіли про особливості освітнього процесу та результати, яких вони досягли за такий короткий проміжок часу, навчаючись на кафедрі програмного забезпечення. А четвертокурсники провели екскурс по всіх предметах, які вивчають на напрямі спеціалізації «Програмування мультимедіа та ігор» і неймовірний майстер-клас.

Абітурієнти побачили яскравий приклад людей, які щиро захоплені своє професією, і те, що кафедра пишається своїми студентами.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі