На кафедрі НГГ створили спеціалізований YouTube-канал для проведення лекцій та практичних занять

Кафедра нарисної геометрії та інженерної графіки
Ростислав Стоцько

Викладачі кафедри нарисної геометрії та графіки Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки докладають усіх зусиль, щоб покращити якість дистанційного навчання. Зокрема, завідувач кафедри НГГ, к.арх., доцент Ростислав Стоцько створив спеціальний YouTube-канал, на який завантажує відео лекцій, лабораторних і практичних занять з нарисної геометрії та інженерної графіки для студентів архітектурних і будівельних спеціальностей. Поряд з онлайн-заняттями студенти мають змогу переглядати лекції, лабораторні та практичні заняття у записі в будь-який зручний для них час і в будь-якому місці України чи за кордоном.

Впродовж двох років навчальні відеоролики переглянуло більш ніж 30 000 студентів, викладачів і просто зацікавлених осіб. Опитування студентів і показники успішності підтвердили ефективність такого методу навчання в період карантину та воєнного стану. Багато студентів з окупованих територій мають змогу хоча б у такий спосіб продовжувати навчання, адже наявність інтернету є єдиною умовою для перегляду відеозанять на YouTube-каналі.

Кафедра нарисної геометрії та інженерної графіки запрошує всіх зацікавлених студентів та викладачів до відвідин YouTube-каналу Ростислава Стоцька, а також просить підписуватися й поширювати навчальні відео.