На кафедрі ММП відбулася відкрита лекція професора Джузеппе Гранати з Римського університету «Меркаторум»

Наталія Гродзевич, кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото з лекції

22 березня на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбулася відкрита лекція на платформі Zoom, де гостьовим лектором був к.е.н., доцент кафедри управління бізнесом і маркетингу Джузеппе Граната – представник Римського університету «Меркаторум» в Італії, науковий керівник MBA з міжнародного бізнесу, директор з маркетингу Консорціуму з інтернаціоналізації та розвитку малих і середніх підприємств, член Італійської асоціації менеджменту, член Італійської академії бізнес-економіки.

Перед початком зустрічі з вітальними словом до учасників – здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей 073 «Менеджмент» і 292 «Міжнародні економічні відносини» – звернулась виконувачка обов’язків завідувача кафедри, к.е.н., професорка Ліана Чернобай. Лекції відбуваються за сприяння заступниці директора Інституту економіки і менеджменту з міжнародних зв’язків, д.е.н., професорки Наталії Станасюк.

Тема першої лекції, що входить до циклу під назвою «Міжнародний менеджмент», – «Стратегії та методи виходу на міжнародні ринки». У першому занятті взяли участь понад 50 осіб, серед яких були присутні викладачі та студенти кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва. Лекція проходила італійською мовою з українським перекладом, який здійснював керівник Центру італійсько-української співпраці «Леонардо да Вінчі» Львівської політехніки Орест Василько.

На лекції було розглянуто такі питання:

  • поняття міжнародного ринку;
  • маркетингові передумови виходу підприємств на міжнародні ринки;
  • перелік основних питань, що постають перед підприємством, яке планує вихід на зарубіжні ринки.

На закінчення лекції Джузеппе Граната наголосив на важливості стратегії виходу на зовнішній ринок: експорт, спільне підприємництво, пряме інвестування.

Усіх колег та студентів Національного університету «Львівська політехніка» запрошуємо відвідати наступні лекції, які відбуватимуться на платформі Zoom.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції