На кафедрі ММП проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Міжнародна економіка»

Кафедра ММП Львівської політехніки
переможці

На кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка» 28–30 березня 2018 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Міжнародна економіка».

Уже не в перший рік кафедра ММП організовує захід такого масштабу і приймає у Львівській політехніці студентів з різних куточків України. З кожним роком організатори набираються впевненості за світле майбутнє нашої держави, адже з такою талановитою молоддю можна разом будувати міцну економіку та Незалежну Україну!

У кулуарах Олімпіади мали можливість обговорити гострі проблеми нашої держави провідні науковці – члени журі та апеляційної комісії, а також поважні експерти.

студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» студентська олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка»