На кафедрі менеджменту організацій провели міжнародну студентську конференцію з культурного туризму

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Скріншоти з онлайн-конференції

11–12 травня 2023 року на кафедрі менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» було проведено Міжнародну студентську науково-практичну конференцію «Перспективи популяризації історичної спадщини та культурного туризму в Україні: досвід європейських країн». Захід проходив у рамках реалізації проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module European experience in the promotion of heritage and cultural tourism (EEPHCT).

Метою конференції було обговорення актуальних наукових і практичних питань, що стосуються викликів для туристичного бізнесу в Україні в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України та формування пропозицій щодо популяризації історичної спадщини і культурного туризму в Україні на основі досвіду європейських країн.

На конференцію прийнято 68 доповідей від студентів з різних навчальних закладів України. Свої роботи презентували студенти з Національного університету «Львівська політехніка», Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу, Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Національного транспортного університету. Окрім цього, у рамках конференції проведено ІІ етап студентського конкурсу наукових робіт «Майбутнє збереження історичної спадщини та розвитку культурного туризму: Україна-Європа».

Докладніше про EEPHCT:

Скріншоти з онлайн-конференції Скріншоти з онлайн-конференції Скріншоти з онлайн-конференції