На кафедрі ЕКС відбулися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт

Кафедра електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем
Фото із захисту робіт

Час спливає непомітно, і ось нещодавні першокурсники стали кваліфікованими фахівцями, готовими для професійної діяльності будь-якого рівня складності. Свою компетентність і креативність випускники довели під час захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки 12–14 червня 2024 року.

Проблематика БКР була актуальною та цікавою і зачепила спектр різнопланових проблем, серед яких і лабораторні стенди для навчання та дослідження, й енергоефективні системи керування та автоматизації тепло-, водонасосних станцій, різнопланові системи керування, мікропроцесорні пристрої захисту електричних ліній тощо.

Захист робіт відбувався в очному форматі. Кожен здобувач зміг презентувати свою роботу екзаменаційній комісії та відповісти на запитання аудиторії. Результати роботи ЕК підтвердили, що всі випускники кафедри ЕКС 2024 року здобули високий рівень знань та великий набір компетентностей.

Вітаємо наших випускників із продуктивним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо їм успішного працевлаштування!

Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт