На базі кафедри систем штучного інтелекту Львівської політехніки відбуватимуться заняття гуртка «ArduRobot»

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
заняття гуртка «ArduRobot»

Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді оголошує набір учнів 8–10 класів у гурток «ArduRobot». Заняття відбуватимуться у спеціалізованій лабораторії кафедри систем штучного інтелекту Національного університету «Львівська політехніка».

Курс «ArduRobot» поєднує вивчення основ робототехніки, програмування та творчу роботу, починаючи від простих прикладів на платформі Arduino і до складніших автономних роботів з розпізнавання навколишнього світу. У навчанні використовують спеціально розроблені для кафедри систем штучного інтелекту Львівської політехніки робо-платформи Т-Вот з ультразвуковими і світловими сенсорами, потужними моторами та гіроскопами для утримування рівноваги. Завершиться курс створенням власного творчого робототехнічного проекту.

Заняття відбуватимуться у вівторок і четвер з 16:30 до 18:00 за адресою: вул. Князя Романа, 5 , ауд. 125. Початок занять – 1 грудня 2017 року. Керівник гуртка – Роман Теодозієвич Гасько, старший викладач Національного університету «Львівська політехніка».

Реєстрація на навчання в гуртку робототехніки «ArduRobot»