Можливості стажування в АТ «Галичфарм» для студентів Львівської політехніки

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка до матеріалу

Українська фармацевтична корпорація «Артеріум» запрошує студентів ІІІ–V курсів пройти стажування на виробництві лікарських засобів АТ «Галичфарм». Долучитися можуть студенти і випускники за спеціальностями, що відповідають таким напрямам роботи:

  • стажери у відділ контролю якості (контрольно-аналітична лабораторія, біологічна лабораторія);
  • стажери у службу сервісного обслуговування (у дільницю енергозабезпечення, дільницю сервісного обслуговування, в електромеханічну групу);
  • стажери у виробничу службу (ампульний цех);

Упродовж 3–6 місяців студенти матимуть змогу працювати з висококваліфікованими фахівцями та професійними наставниками, отримати цінний досвід у своїй галузі й розвинути свої професійні навички.

Стажування заплановане на повний робочий день з 8:30 до 17:15 (у п’ятницю – до 16:00).

Корпорація «Артеріум» пропонує конкурентну заробітну плату на період стажування та премії за високі досягнення в роботі. Також стажери отримають можливість навчання в Корпоративному Університеті для розвитку професійних здібностей та зможуть відвідувати корпоративні заходи.

Резюме слід надсилати на електронну скриньку oleksandra.papizh@arterium.ua або звертатися за телефонами: 032 294 99 82; +38 050 422 99 10.

Набір на стажування триває до 3 липня 2023 року. Результати конкурсного відбору буде оголошено 17 липня.

Не втрачайте можливість стати частиною команди «Артеріум» та розпочати свою кар’єру з лідером виробництва фітопрепаратів в Україні!

Докладніший опис вакансій подано у фотогалереї та на телеграм-каналі Студії кар’єри Львівської політехніки.

Запрошення Запрошення Запрошення Запрошення Запрошення Запрошення