Міністерство освіти і науки України запрошує стартаперів до участі у Преакселераційній програмі YEP

За матеріалами сайту МОН
YEP! Pre-Acceleration Program

Міністерство освіти і науки України запрошує стартаперів до участі у Преакселераційній програмі YEP, яка реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Разом із YEP! Pre-Acceleration Program за десять тижнів ви зрозумієте, як працює стартап-екосистема, розробите бізнес-модель і продукт, навчитеся взаємодіяти зі своєю командою, клієнтами та майбутніми інвесторами.

Реєструйтеся до 3 липня, якщо:

  • працюєте над ідеєю вже деякий час;
  • ваш стартап на ранній стадії, не старше одного року;
  • у вашій команді мінімум двоє людей;
  • ви готові працювати над проєктом у липні-серпні, відвідувати онлайн-лекції та менторські сесії, виконувати домашні завдання.

Важливо: хоча б одна людина з команди має знати англійську мову.

Сфера стартапу, вік і досвід команди не мають значення.

Преакселераційна програма YEP – це програма для стартапів на ранній стадії, яка допоможе прокачати свою ідею та підготуватися до перших інвестицій. Програма дасть змогу безпечно зануритись у стартап-світ. Ви зрозумієте, як працює стартап екосистема, валідуєте бізнес-модель та продукт, навчитеся взаємодіяти зі своєю командою, клієнтами та майбутніми інвесторами. Через 10 тижнів у вас буде чіткий план поетапної роботи над стартапом, концептуальна документація, презентація і пітч продукту для інвесторів.

Сайт Преакселераційної програми YEP