Молодим науковцям у сфері гуманітарних або соціальних наук пропонують стипендію у Відні

За матеріалами порталу Освіта.ua
Заставка до стипендії

Інститут гуманітарних досліджень Відня пропонує українським науковцям отримати стипендію «Україна в європейському діалозі» для проведення наукових досліджень. Претендувати на отримання цієї стипендії можуть молоді вчені, які здобувають або вже отримали PhD у сфері гуманітарних або соціальних наук після 2019 року.

Переможці конкурсної програми отримають можливість упродовж чотирьох місяців з вересня 2024 року по червень 2025 року працювати над своїм дослідженням в Інституті гуманітарних досліджень у Відні.

Стипендіатам буде надана щомісячна стипендія, зручний робочий простір та доступ до усіх ресурсів Інституту. Розмір щомісячної стипендії становитиме 2 500 євро для тих, хто ще навчається, і 3 000 євро тим, хто вже захистив дисертацію.

Для участі у стипендіальній програмі науковцям потрібно до 28 сiчня 2024 року надати заповнену заявку, резюме та опис дослідницького проєкту (до 7 500 символів). Також необхідно додати супровідний лист, який розповість, як перебування в Інституті допоможе досягти конкретних цілей дослідження, список публікацій та два рекомендаційні листи.

Докладніше про стипендію