Міжнародна ІТ-компанія AMC Bridge, яка відкрила центр розробки у Львові, співпрацюватиме з Політехнікою

ІКНІ Львівської політехніки
у центрі розробки у Львові

Компанія AMC Bridge та Національний університет «Львівська політехніка» підписали угоду про партнерство та співпрацю. В рамках угоди вони запровадять декілька спільних проектів, спрямованих на підвищення рівня знань та практичних навичок серед студентів технічних спеціальностей.

У стінах Львівської політехніки компанія відкриє сучасний Центр інженерного програмування, який уже діє в університетах Дніпра, Хмельницького, Чернівців та Сум. Там відбуватимуться заняття та спеціалізовані курси.

Першим стане курс із 3D-програмування та комп’ютерної графіки, який уже викладають студентам чотирьох міст України. Найкращі випускники курсу матимуть можливість пройти практику та стажування в AMC Bridge, де вони працюватимуть та навчатимуться під менторством експертів галузі.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS Solidworks, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США. В Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.