МІОК Львівської політехніки провів освітній Інтернет-семінар за участю вчителів української школи в Неаполі

МІОК Львівської політехніки
освітній Інтернет-семінар за участю вчителів із Неаполя

20 вересня 2016 року відбувся освітній Інтернет-семінар працівників Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» та вчителів української школи імені Лесі Українки в Неаполі (Італія), яка вже упродовж 13 років успішно працює завдяки Міністерству освіти Італійської республіки та Асоціації українських жінок в Італії, зокрема завдяки її президентові та членові правління Світової федерації українських жіночих організацій Олександрі Фаримі.

Семінар став продовженням освітнього проекту зі створення навчально-методичного забезпечення для українських суботніх та недільних шкіл за кордоном. До участі зголосилася українська школа Неаполя імені Лесі Українки.

Ідею про започаткування такого проекту, запропоновану Олександрою Фаримою, радо підтримали вчителі українських шкіл у Нідерландах та Італії. А для Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою освітні потреби українців за кордоном вже давно стали пріоритетним напрямом роботи. Тому, сподіваємось, цей навчальний рік буде дуже цікавим, насиченим і багатим на нові розробки для усіх нас, а що найважливіше – він буде надзвичайно продуктивним і захопливим для українських діток за кордоном.

освітній Інтернет-семінар за участю вчителів із Неаполя освітній Інтернет-семінар за участю вчителів із Неаполя