Магістри спеціальності «Публічне управління та адміністрування» долучилися до проєкту з поширення передового європейського досвіду у трансфері технологій (UniTECH)

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Unitech лекція для магістрів

Магістри спеціальності «Публічне управління та адміністрування» долучилися до великого проєкту з поширення передового європейського досвіду у трансфері технологій. 02.03.2023 відбулося перше заняття з навчального курсу «Досвід ЄС у трансфері технологій: теорія і практика», який викладається в університеті за проєктом Jean Monnet «European technology transfer for Ukrainian universities» UniTECH - 101047891 - GAP-101047891 за програмою JEAN-MONNET CHAIRS. Старший викладач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Олег Дума провів перше у 2023 році заняття для магістрів в межах проекту на тему «Потенціал співпраці інноваторів України із європейськими екосистемами». 

Проєкт триватиме три роки з 01.02.2022 до 31.01.2025. Проєкт реалізовуватимуть кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва (керівник професор кафедри Ігор Олексів) та кафедра адміністративного та фінансового менеджменту (старший викладач кафедри Олег Дума).