Магістри освітньої програми «Ринкова аналітика» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» одержали дипломи

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Фото із вручення дипломів

Очільники кафедри теоретичної та прикладної економіки разом з керівництвом Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки 22 лютого 2024 року вручили перші дипломи магістрів зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», що навчались за освітньою програмою «Ринкова аналітика».

Ряди публічних управлінців та адміністраторів поповнились молодими, сповненими великих амбітних планів та мрій, магістрами. Освітня програма, незважаючи на новизну, отримала довіру. Вступники у 2022-му, а тепер випускники 2024 року надали перевагу можливості навчитись приймати економічно та соціально обґрунтовані рішення, що спрямовані на розвиток суспільства.

Має завершитись епоха управлінців та адміністраторів у публічній сфері, які орієнтовані на власні, а не публічні інтереси. Освітня програма «Ринкова аналітика» є можливістю навчитись аналізувати ринки з погляду публічної сфери, виявляти потреби суспільства та способи їх задоволення. Це також можливість навчитись створювати умови для піднесення бізнесу, щоб зростала місцева, а з нею і національна економіка, щоб громади отримували економічні ресурси для свого розвитку.

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів