Магістрантка кафедри АІП здобула ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Переможці конкурсу

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт імені Дениса Монастирського з галузей знань 08 «Право» і 28 «Публічне управління та адміністрування», який щорічно проводять серед студентів юридичних факультетів України, завершився значним досягненням для однієї зі студенток Львівської політехніки. Юстина Мельник, здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти (ІІ курс), здобула почесне ІІ місце.

Конкурс, який відбувся в онлайн-форматі, зібрав найкращих студентів-юристів з різних університетів країни. Мета проведення конкурсу:

  • підтримка науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти;
  • стимулювання інтересу здобувачів вищої освіти до дослідницької роботи;
  • популяризація науки серед молоді, створення умов для розвитку її інтелектуального потенціалу;
  • сприяння розв’язанню теоретичних та практичних проблем в галузі права та публічного управління.

Учасники демонстрували свої знання та навички у різних галузях права, зокрема цивільному, кримінальному, адміністративному праві. Представниця Львівської політехніки відзначилася глибоким розумінням юридичних концепцій, аналітичним мисленням та вмінням ефективно застосовувати теоретичні знання на практиці.

Підготовка до конкурсу вимагала від Юстини Мельник значних зусиль та самовідданості. Вона працювала над своїми навичками під керівництвом наставниці – завідувачки кафедри АІП, д.ю.н., професорки Марії Бліхар. Друге місце Юстини є результатом наполегливої праці, високого рівня знань та прагнення до самовдосконалення.

Переможці конкурсу