Магістранти Львівської політехніки навчаються за програмою подвійних дипломів у Кракові

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Магістранти Львівської політехніки навчаються за програмою подвійних дипломів у Кракові

25 студентів першого курсу магістратури Національного університету «Львівська політехніка» (кафедра обліку та аналізу) зараз навчаються за програмою подвійних дипломів у Akademii Górniczo-Hutniczej im. Stanisława Staszica w Krakowie (Гірничо-металургійній академії імені Станіслава Сташиця в Кракові).

У перші дні перебування у Кракові політехніки ознайомилися з викладацьким складом кафедри, навчальними корпусами, розкладом занять, поселилися в гуртожиток, здійснили прогулянку по Кракову та пізнали цікаві й незабутні культурні пам’ятки цього міста.

6 жовтня відбулася посвята у студенти AGH. Від Національного університету «Львівська політехніка» на посвяті були присутні викладачі кафедри обліку та аналізу професор І.Й. Яремко та доцент. В.Д. Шквір. Декан факультету менеджменту П. Лєбковський побажав студентам наснаги та успіху у вивченні нових дисциплін, віри у власні сили, натхнення для втілення нових задумів, а також незабутніх моментів і вражень.

Навчальний процес проходить у першу зміну. Наразі студенти вивчають такі дисципліни як «Nowoczesne koncepcje zarządzania (Сучасні концепції управління)», «Zarządzania strategiczne (Стратегічне управління)», «Przedsiebiorczość i innowacje (Підприємництво та інновації)», «Metody ilościowe w zarządzaniu (Кількісні методи в управлінні)», «Rachunkowość zarządcza (Управлінський облік)» та «Język polskі (Польська мова)». Лекції та практичні заняття викладають як професори Гірничо-металургійної академії, так і Національного університету «Львівська політехніка».

Навчання в Гірничо-металургійній академії імені Станіслава Сташиця в Кракові дає можливість студентам пізнати сучасні практики викладання, новітні технології, які використовують під час навчання, набути нових вражень, навиків та досвіду, пізнати неповторну атмосферу навчання в одному з найвідоміших польських ВНЗ, а також проводити вільний час незабутніх студентських років у прекрасному місті Кракові. Оскільки Краків є студентською столицею Польщі, тому життя в ньому насичене, цікаве, наповнене новими знайомствами та пізнанням неймовірних легенд цього міста.

Студенти старшого курсу саме завершили навчання та успішно захистили магістерські дипломні роботи. Від них слова вдячності кафедрі та настанова майбутнім поколінням студентів: «Дякуємо кафедрі обліку та аналізу за таку можливість! Наступним поколінням хочем побажати успіхів, і на замітку: антиплагіат і оригінальність робіт – це основа Вашого захисту! Головне ж – добре підготувати роботу і бути впевненими у власних силах! Powodzenia (Успіхів)!».

Магістранти Львівської політехніки навчаються за програмою подвійних дипломів у Кракові Магістранти Львівської політехніки навчаються за програмою подвійних дипломів у Кракові Магістранти Львівської політехніки навчаються за програмою подвійних дипломів у Кракові Магістранти Львівської політехніки навчаються за програмою подвійних дипломів у Кракові