Другий рік поспіль магістранти кафедри міжнародної інформації ІМФН перемагають на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт із спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Вже другий рік поспіль магістранти Освітньо-наукової програми «Міжнародна інформація» перемагають на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»,  демонструючи  високий  рівень теоретичної  підготовки в галузі  знань «Міжнародні відносини» та  фахові компетентності інформаційних  аналітиків-дослідників.

26 квітня 2019 року відбувся заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в 2018-2019 н.р.

Для участі у підсумковій науково-практичній конференції було запрошено авторів 16 наукових робіт. На конференції з доповідями виступили 15 студентів з 12 закладів вищої освіти України. У роботі галузевої конкурсної комісії взяли участь 21 провідний науково-педагогічний працівник з 10 ЗВО України та представники Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вітаємо цьогорічну  переможницю  Марію  Орел та наукового керівника -  доцента кафедри МІ, кандидата політичних наук Віру Максимець.

Успіхи  кращих  студентів  магістратури  та професійні здобутки магістрів «Міжнародної інформації» минулих років чи не найкраще показують переваги відповідних освітньо-наукової та освітньо-професійної програм як для цьогорічних випускників бакалаврату «Міжнародна інформація», так й  суміжних напрямів  у Львівській політехніці  та інших закладах вищої освіти України.

Докладніше: на сайті кафедри МІ http://lp.edu.ua/mi  та сторінках у соціальних мережах:

 https://www.facebook.com/kafedrami

 https://www.instagram.com/kafedrami/

 https://twitter.com/mi_lpnu