Львівських студентів просять до кінця червня подати документи на виготовлення е-квитка

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Заставка до матеріалу

Студентів львівських закладів вищої освіти наполегливо закликають подавати документи для виготовлення транспортних карток ЛеоКарт. Зробити це можна у шести пунктах подання документів / видачі транспортних карток. У Львівському комунальному підприємстві «Львівавтодор» наголошують: після впровадження безготівкової оплати проїзду студенти зможуть їздити у громадському транспорті зі знижкою виключно на підставі студентської ЛеоКарт.

«Вже скоро у громадському транспорті Львова запрацює безготівкова оплата проїзду. Відповідно, студентський квиток, що зараз дає право на пільговий проїзд в трамваях і тролейбусах, не можна буде використовувати як альтернативу студентській транспортній картці ЛеоКарт. Отож, щоб і надалі їздити у всьому міському транспорті зі знижкою, необхідно отримати саме студентську ЛеоКарт. Тому, аби уникнути черг, закликаємо якнайшвидше подавати документи на її виготовлення.

Важливо наголосити, що мати студентську транспортну картку ЛеоКарт буде ще й вигідно, адже вона діятиме впродовж усього року на усіх міських маршрутах», – наголошують у ЛКП «Львівавтодор».

Як оформити студентську ЛеоКарт – читайте на сайті Львівської міської ради.