Львівських політехніків запрошують долучитися до лекційного курсу з політичної психології

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Заставка до заходу

З ініціативи кандидата політичних наук, психолога, доцента кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки Ольги Свідерської викладачів і студентів Університету запрошують стати слухачами лекцій із політичної психології.

Оскільки сьогодні наше суспільство переживає переломний момент, а у Львівській політехніці повертаються до навчання, є змога долучитися до лекційного курсу «Політична психологія», який читають для студентів ІІ і ІІІ курсів спеціальності «Психологія». У рамках цього курсу висвітлюють найактуальніші питання, які стосуються суспільної свідомості, масової політичної поведінки, особливостей формування ідентичності в умовах різних політичних режимів, інформаційно-психологічні операції тощо.

Отже, якщо маєте бажання покращити свої знання чи послухати додаткову інформацію, задати запитання лектору – вас будуть раді зустріти на заняттях. Все, що потрібно, аби потрапити на лекцію, – мати програму Microsoft Teams, вільний доступ до мережі, а також заповнити реєстраційну форму для отримання посилання на лекцію. Щотижня буде запропоновано долучитися саме до тієї теми, яка є найактуальнішою.

21 березня 2022 року о 14:15 розпочнеться лекція на тему «Психологія масової поведінки». Тут говоритимуть про поняття маси та публіки, найважливіші твори, які можуть розширити світогляд із цієї теми, про поняття масової та індивідуалізованої людини. Про те, чим відрізняються революції та кольорові революції. А також про тероризм, основні фактори, які сприяють тому, що людина може мати до нього схильність.

Участь у лекції є безкоштовною. Єдине, що потрібно, – контролювати мікрофон.

Реєстраційна форма